top of page

Groupe

Public·1 membre

Ustani Oce


Hahaha koji licemjeri do 2006 utaja poreza im bio glavni posao a sad kad je uveden pdv oni bi lovili sitnu raju sto po dernecima prodaje pa zamjenik Federalne porezne Covic ga je gore poslao Slobodan Vukoja iz Gruda je tezak nekoliko miliona maraka a sigurno su i ova dvojica narode ustani
Ustani oce


Download File: https://www.google.com/url?q=https%3A%2F%2Ftinourl.com%2F2ue2zr&sa=D&sntz=1&usg=AOvVaw3YRviDuT5Wj8jQBZAUKDvv9 I izvršiv Adam takvu iskrenu molitvu, gle, tada se obrati Henohu koji se još tiho molio, govoreći: "Henoše! Gle, sada sam se molio glasno pred Bogom i pred tobom te primio veliku snagu kako bih sve vas dostojno i delotvorno mogao blagosloviti; zato neka na tebe padne moj prvi blagoslov; i kako si sada blagosloven, to ustani i pomoli se i ti pred Bogom i preda mnom glasno kako bismo se ja i tvoja mati dostojno i nadasve pobožno obveselili tvojom nežnom zorom u tvome srcu punom ljubavi. Čuo si moju molitvu u kojoj sam Gospodu verno izneo iz same dubine svoga srca svoju ljudsku i očinsku molbu; a kako se ti ne možeš moliti kao otac nego kao sin, neka se čuje glas detinje ljubavi tvoga srca, amin."


23 Zato Oca bolje upoznaj, i spoznaj koliko malo i prelako zahteva od tebe; zatim ustani i dođi Mi, i reci Mi da li sam nepošten Bog i Otac; a za sada sredi svoje srce i bolje se priberi, jer ja nisam Otac koji kune Kajina. Razumi valjano, amin."


6 O Sete, gle, kako otvorih svoja usta, bio si prvi koji si svaku moju reč preradosno primao kao tople sunčeve zrake zimi, a i svaku si vrlo valjano i čvrsto u srcu zadržavao te odmah i svoj život po tome uređivao. A sada kada Gospod sam među nama hodi i uči reči, i govori takvom ljubavlju da bi najtvrđe kamenje moglo postati uljem, i svaka travka, svaki žbun, i svako drvo drhti od prevelike miline i blaženstva pred Onim koji sada hodi među nama i uči takve uzvišene stvari, gle, sada si tako tih kao da te se sve to baš ni najmanje ne tiče, nego bleneš samo pun radoznalosti za sve novim, većim čudima da bi se time zanimao. A da Gospodu u svom srcu prineseš čistu žrtvu ljubavi, gle, za to si postao previše trom. Ali time se Gospod neće pohvaliti tobom. Zato ustani, pripremi svoje srce, pa požuri Gospodu kako bi te ponovo primio kao što je primio Adama, Lameha, Abedama, Juru, Busina i Ohoriona, i još mnoge druge, i, Njemu večno hvala, naposletku i mene.


11 "Jarede, ustani i dođi Meni, jer od sada ti više neće biti potrebno da maštaš o Emanuelu, koji ti je toliko drag i kojeg si svagda ljubio, zbog čega već i Asmahael sebe odredi preko usta otaca da stanuje u tvojoj kolibi; jest, nećeš više maštati o Njemu, nego ćeš Ga imati svagda živo pod krovom svoje kuće. 041b061a72


À propos

Bienvenue sur le groupe ! Vous pouvez contacter d'autres mem...
Page de groupe: Groups_SingleGroup
bottom of page